Såld

Södermalm, Stockholm

Ringvägen 4, 3 tr

Slutpris: 5 940 000 kr

Ringvägen 4, 3 tr

Stilren sekelskiftestvåa med fungerande kakelugn, 3,25 m i takhöjd och generöst ljusinsläpp!

ACCEPTERAT PRIS 5 995 000 KR! Välkomna till denna stilrena sekelskiftestvåa med fungerande kakelugn i en fastighet anno 1893! Med välbevarade charmiga sekelskiftesdetaljer och en generös takhöjd om hela 3,25 m ger bostaden en härlig atmosfär och ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden har ett rymligt och socialt vardagsrum med en charmig kakelugn, ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum med utrymme för en arbetsplats samt ett snyggt, helkaklat badrum. Lägenheten är belägen i en trevlig förening, här finns en gemensam innergård med sittplatser och grillmöjligheter. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd! Mariatorget och Zinkendamms närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar endast 100 meter från porten.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad