Såld

Södermalm, Stockholm

Ringvägen 155

Slutpris: 4 000 000 kr

Ringvägen 155

Smakfull tvåa med balkong på Söder!

Nu saluförs en väldisponerad tvåa med balkong på attraktivt läge!

- Balkong
- Attraktivt läge med närhet till allt
- Välplanerad planlösning
- Gästlägenhet finns att hyra för 350kr/dygn.

Här bor du i ett av Stockholms mest omtyckta kvarter med närhet till allt. I detta synnerligen smakfulla hem erbjuds en ljus och trivsam tvåa som genomsyras av luftiga ytor och fint ljusinsläpp.
Bostadens mittpunkt blir vardagsrummet som ramas in av det stora fönsterpartiet med utgång till fantastisk balkong. Här har du vacker utsikt över färgglada byggnader i ett mysigt kvarter.
Vidare finner ni ett väl tilltaget kök som förses med goda förvaringsmöjligheter bakom vita, släta luckor och invid fönstret finns det gott om utrymme för större matgrupp. Sovrummet är rofyllt och blir ett mysigt kryp-in med förvaring i form av inbyggd garderob. Genomgående tilltalande bostad med fina ytskick. En riktig pärla att längta hem till.

På Ringvägen 155 bor du med Nytorgets puls ett stenkast bort och mittemot bostaden ligger Blecktornsparken. Runt Nytorget som är SoFos mittpunkt ligger många kvalitetsrestauranger. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken. En kort promenad bort finns Södermalms sydligaste del, Skanstull. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad