Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Ringvägen 151 A, 3,5 tr

Slutpris: 3 200 000 kr

Ringvägen 151 A, 3,5 tr

Kvadratsmart och fin funkisetta med balkong i högt läge!

ACCEPTERAT PRIS 3.200.000 KR! Fin och välplanerad funkisetta i högt läge direkt omgiven av såväl restauranger och puls som Lilla Blecktornsparkens lugna oas. Välkommen upp till denna inbjudande och väldisponerade bostad där varje kvadratmeter får sin fulla rätt. Bostaden har ett ljust och luftigt rum med plats för såväl soffhörna och säng som övrig önskad inredning och på golvet ligger en fin fiskbensparkett. Som en förlängning av rummet nås den trivsamma balkongen i högt läge med plats för möbler samt odlingar för den med gröna fingrar. Det ljusa, separata köket i vitt har ett fint insläpp av ljus från det stora fönstret och rummet inrymmer ett mindre matbord med stolar. Det rymliga helkaklade badrummet i vitt är försett med praktisk duschhörna som enkelt kan bytas ut mot ett badkar om så önskas. Rummet är även förberett för tvättmaskin och i anslutning ligger den rymliga hallen med god plats för avhängning av ytterkläder samt övrigt önskat möblemang. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd i föreningen.

Brf Räfsan 8 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och förvärvade fastigheten 2002. Fastigheten består av 57 lägenheter, varav 3 hyresrätter. Föreningen hyr även ut 2 lokaler. Välskött Brf med goda hyresintäkter och bra ekonomi. Stort dolt kapital finns även i kvarvarande hyresrätter. För föreningens medlemmar finns en stor, grönskande innergård med grill, barnvagnsförråd, cykelförråd, tvättstuga, garage samt stort återvinningsrum.

Här bor du med Nytorgets puls ett stenkast bort. Runt Nytorget som är SoFos mittpunkt finns bl a Urban Delhi och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. En kort promenad bort finns Södermalms sydligaste del, Skanstull. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen där Ringens köpcentrum ligger. I Ringens köpcentrum finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller den goda brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan, här i finns en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje men också ett antal bussar.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringvägen 151 A, 3,5 tr, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close