Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Ringvägen 135, 6 tr

Slutpris: 8 600 000 kr

Ringvägen 135, 6 tr

VINDSLÄGENHET MED VACKER UTSIKT ÖVER TAKÅSAR & STOR TAKBALKONG MED EFTERMIDDAGS- OCH KVÄLLSSOL!

På ett högt och ostört läge med en vacker utsikt över takåsar väntar en spektakulär vindslägenhet med en total golvyta om 71,4 kvm. Detta drömlika hem kännetecknas av stilrena materialval, genomgående ljusa rum, charmiga takbjälkar och en härlig rymdkänsla med ca 4,40 m upp till taknock. Välkommen upp till våning 6 för att trivas med välplanerade ytor där varje kvadratmeter får sin fulla rätt och där ljusinsläppet är påtagligt med fönster i två väderstreck. Det luftiga vardagsrummet är lättmöblerat och här finns gott om utrymme för samvarodel och större matplats. Rummet är som gjort för att bjuda hem nära och kära till trevliga middagar och fest där ni kan slå "klackarna i taket". Köket är välplanerat med full maskinell utrustning och plats finns för mindre matbord. Här nås den stora takbalkongen med härligt nordvästläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol samt den underbara utsikten mot lummiga innergårdar. Här är det enkelt att möblera efter önskemål och fina utrymmen finns för odlingar för dig med gröna fingrar. Vidare erbjuder bostaden två sovrum i bra storlek med goda förvaringsutrymmen. Dessutom finns ett loft som kan disponeras som arbetsrum eller sovrum om så önskas. Det stilrena badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin för din bekvämlighet. Den välkomnande hallen har generös förvaring i skjutdörrsgarderober och plats för avhängning av ytterkläder. Bostaden är uppmätt till 65 kvm boarea plus 6,4 kvm övrig golvyta (varav 5,4 kvm är loft) plus 9 kvm takbalkong och för dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett vindsförråd om ca 3 kvm i föreningen. Sammantaget en enastående bostad på Södermalm med fina förutsättningar att bo länge. Hissen går upp till våning 5 i huset. Önskar du ett unikt boende där det bara är att flytta in har du hittat rätt!

Elegant fastighet anno 1927-1928 med vackert trapphus och hiss. Brf Inlandsisen 10 är en välskött äkta bostadsrättsförening som äger marken som omfattar adresserna Ringvägen 135 och Östgötagatan 87A-B. Föreningen upplåter 66 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. För föreningens medlemmar finns gemensam innergård och tillgång till två tvättstugor. Cyklar kan förvaras i källare eller på markerat område på gården.

Ringvägen är en populär adress på Södermalm. I området finns caféer, restauranger och flera butiker. I närheten finns Skanstull med Åhléns varuhus och Ringens köpcentrum som har shopping, mataffär och restauranger. Med gångavstånd finns Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Runt Nytorget finns bl a Urban Deli och andra populära restauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Kommunikationerna är mycket goda med Skanstulls T-banestation och flera innerstadsbussar i närheten av bostaden.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringvägen 135, 6 tr, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm Planlösning från Ringvägen 135, 6 tr, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad