Såld

Södermalm, Stockholm

Ringvägen 110A

Slutpris: 9 750 000 kr

Ringvägen 110A

Fantastisk 4a med möjlig uthyrningsdel!

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad med tidstypisk charm och karaktär i bland annat vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, spröjsade fönster samt generös takhöjd. Bostaden är socialt disponerad med plats för familj och vänner och sovrummen är väl tilltagna i separat del. Från det större sovrummet nås den mysiga balkongen som är lugnt belägen mot gård i härligt solläge. Dubbla badrum och all maskinell utrustning bidrar till vardagens komfort. Möjlig uthyrningsdel alternativt hemmakontor med egen ingång. Här bor ni med direkt närhet till all tänkbar service, vackra promenadstråk och grönområden.

- Tidstypiska detaljer
- Balkong mot innergård
- Dubbla ingångar
- Socialt disponerad
- Renoverat kök
- Genomgående ljusflöde
- Vacker fiskbensparkett
- Dubbla badrum
- Möjlig uthyrningsdel
- Stabil förening
- Flertalet bussar
- Tunnelbana

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringvägen 110A, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Ringvägen 110A, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad