Såld

Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Ringvägen 11 D, 5 tr (ingång Brännkyrkagatan 82)

Slutpris: 6 700 000 kr

Ringvägen 11 D, 5 tr (ingång Brännkyrkagatan 82)

Ljus, sällskaplig och välplanerad trea! Högt upp i huset, Låg avgift, garage via hiss.

Sällskapsytorna, planlösningen och ljuset sammanfattar denna bostad på bästa sätt. Välkomna bekvämt med hiss näst högst upp i huset där ljusinsläppet är påtagligt från två håll och de välplanerade ytorna möjliggör en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, se alternativ planlösning. Dessutom bor ni i en populär och trygg förening med många fina fördelar till en låg boendekostnad, 2545 kr/mån där värme, vatten samt fiber ingår. Här är det enkelt att trivas och bo länge med samlade sällskapsrum åt ena hållet, och sovrum åt andra som ger rum och avskildhet när man vill ha det. Det ljusa och luftiga vardagsrummet inrymmer större soffgrupp och matbord och ligger i direkt anslutning till det ljusa och fullt utrustade köket med generös förvaring bakom vita skåpsluckor. Här finns alla förutsättningar för att bjuda hem många och som en naturlig förlängning av sällskapsdelen nås den möblerbara balkongen i högt läge med utsikt och plats för odlingar för er med gröna fingrar. Sovrummen med fönster som vetter mot det lugna gårdsläget och utsikt mot Skinnarviksberget har plats för dubbelsäng och annan önskvärd interiör. Den välkomnande hallen som sammanbinder alla rum har goda förvaringsmöjligheter i garderoberna samt ytterligare ytor möblerbara med arbetsplats om behov finns. Bostadens rymliga badrum är helkaklat och försett med badkar samt förberett för tvättmaskin och intill finns den rymliga klädkammaren som inrymmer mycket. För er som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till källarförråd om ca 7 kvm i föreningen. För er som önskar få ut mer av er boendekostnad finns trots det pulserande läget den omtyckta innergårdens lugna oas med lekplats, flertalet sittgrupper, grill och boulebana vilket blir som ett extrarum att njuta av. För den bilburne tar ni er enkelt ner till garaget med hiss och utöver det finns föreningslokalen med övernattningsrum, hobbyrum och motionsrum för att nämna några. Utanför dörren väntar en eftersökt boendemiljö med kulturhuslängor, parkmiljö vid Skinnarviksparken, tunnelbana och bra restauranger och serviceutbud i kvarteret.

Bostadsrättsföreningen Harpalten1 är en äkta förening med byggår 1982-1983 och kvarteret Haren 1 består av 3 huskroppar varav den största står i korsningen Ringvägen och Brännkyrkagatan. Föreningen består av 186 lägenheter varav 17 hyresrätter, 10 hyreslokaler samt 116 garageplatser för bil, 7 för MC samt 12 parkeringsplatser utomhus. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till föreningslokal med övernattningsrum, tvättstugor, miljöstuga, hobbyrum, motionsrum, fyndrum, barnvagns- och cykelförråd samt grovsoprum.

Här bor du i ett levande område med allt från Söders puls kring Mariatorget och Bysistorget med omnejd eller naturen kring Skinnarviksberget med härlig utsikt över Riddarfjärden. Det finns ett stort antal caféer, restauranger och barer i krokarna, som exempelvis populära Folkoperan och Hotel Rival. Vidare finns all tänkbar service i området såsom flertalet mataffärer såsom ICA, Coop och Willys samt apotek och Systembolaget. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar i området med bl.a 4:ans blå buss. En kort promenad bort hittar du Tantolunden med bad och fantastiska promenadstråk.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringvägen 11 D, 5 tr (ingång Brännkyrkagatan 82), Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm Planlösning från Ringvägen 11 D, 5 tr (ingång Brännkyrkagatan 82), Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close