Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 45A

Slutpris: 3 075 000 kr

Ringgatan 45A

Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck!

Nu ges möjligheten att förvärva en ljus gavellägenhet med fönster i tre väderstreck om 3,5 rum och kök i populära Luthagen. Belägen med direkt närhet till all tänkbar service! Mycket lugnt men ändå centralt nära Stabbyskogen med dess ströv- och grönområden.

Planlösningen ger er hall med bra plats för avhängning, rymligt vardagsrum, renoverat kök, två sovrum, halvrum/matrum med utgång till balkong i fritt sydostläge samt badrum med plats för badkar samt förberett för tvättmaskin.

I föreningen så har man tillgång till föreningslokal med övernattningsmöjlighet, bastu, hobbyrum och motionsrum.

BRF 45 Barken är en stabil och välskött förening som gjort omfattande renoveringar under senare år såsom stamrenovering, säkerhetsdörrar, fönster mm. Mycket fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor, lekplats, trädgårdsmöbler och grill. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till bl a mataffärer, service, universitetet, motionsspår och skidspår i naturen runt Stabbyskogen. Behagligt cykel- och gångavstånd till citykärnan.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 45A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad