Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 41D

Slutpris: 2 850 000 kr

Ringgatan 41D

Trivsam gavellägenhet i attraktiva Luthagen. Bör ses!

Välkomna till denna smakfullt renoverade gavellägenhet i fint skick!

Tack vare lägenhetens ypperligga läge i huset bor du utan insyn. En halv trappa upp i huset finns nu möjlighet att förvärva denna mycket välplanerade 3:a i. Här bjuds på fina totalt genomgående parkettgolv, en ljus och tilltalande färgsättning samt gavelläge med fönster i flera väderstreck. Utgång från vardagsrum till mysig loggia/balkong med utsikt mot föreningens vackra innergård.

När du kliver in i lägenheten möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp som flödar genom hela lägenheten. Tack vare detta upplevs den som otroligt rymlig. Här får du en generös hall med bra förvaring i form av rejäl klädkammare, ett rymligt, helrenoverat kök med fullständig maskinell utrustning och generös matplats, två rejäla sovrum, vardagsrum med utgång till loggia/balkong samt renoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Mycket bra förvaring tillhörande lägenheten i form av hela tre förråd (varav ena ligger mycket nära i anslutning till lägenheten).

Här bor du med ett lugnt och bra läge i Luthagen alldeles intill trivsamma Tegnérparken. Omedelbar närhet till bra service, skolor och barnomsorg och endast ca 10 minuters promenadavstånd till citykärnan med restauranger och affärer. Endast ett stenkast från Stabbyskogen med elbelyst skid/motionsspår.

Välskött förening som gjort omfattande renoveringar på fastigheten. God ekonomi i föreningen där bredband (Telenor 250/250 Mbit/s) ingår i avgiften. Generös och grön innergård med flertalet sittgrupper och murad grill för er att nyttja.

Denna vill ni inte missa!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 41D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad