Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 4 A

Slutpris: 3 300 000 kr

Ringgatan 4 A

Bostad i högt och fritt läge med trevlig planlösning och stor balkong mot Fyrisån!

Här erbjuds en trevlig bostad om tre rum och kök på våning 6/6 i fastighet med hiss från markplan och stor balkong mot Fyrisån!

Bostadens planlösning erbjuder hall med plats för avhängning, rymligt kök med matplats intill fönster med utsikt över Seminarieparken, ljust vardagsrum med utgång till balkong mot årummet, två sovrum var av det ena med klädkammare, samt fräscht badrum med tvättmaskin.

Populärt och lugnt läge där du som bor har närhet till citykärnan, skolor och förskolor samt fina promenad och motionsspår i Stabby, Seminarieparken eller längs med Fyrisån. Närhet till Fyrishov arena med badhus, idrottsarenor och Friskis & Svettis. Till stadskärnan tar du dig på fem minuter med cykel och busskommunikationerna är goda.

BRF Fyrisäng är en välskött förening som i år sänkt avgiften med ca 10%. Föreningen erbjuder sina medlemmar tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, utemöbler mm.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa eventuella förhandsvisningar, varmt välkommen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 4 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad