Till salu

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 2B

Nästa visning
calendar icon söndag 14 juli 12:00 - 12:30
  • price tag icon 3 000 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 000 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007-2010
Ringgatan 2B

Välplanerad etta i gott skick, med en fantastisk balkong precis intill Fyrisån!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta riktad mot föreningens lugna innergård och med utsikt över Fyrisån, belägen högt upp i hus med hiss. Här har du ett boende som rymmer allt du kan önska dig och håller ett genomgående fint skikt. De välplanerade ytorna erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare, fullutrustat kök i öppen lösning mot vardagsrummet - här ryms både soff- och matgrupp. En sovalkov som smidigt får undan din säng, samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Till lägenheten får du en fantastiskt balkong med trivsam utsikt över Fyrisån, riktad mot öster.
I avgiften är bl a både kabel-tv och bredband inkluderat!

I denna välskötta förening får medlemmarna tillgång till bl a en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats samt möjlighet att låna föreningens egna kanot och övernattningsrum för gäster till sitt förfogande.

I Luthagen bor du i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan och universitinstitut. I det direkta närområdet hittar du badbrygga och volleybollplan samt stora idrottsanläggningen Fyrishov med ytterligare både inomhus- och utomhusbad samt gym m.m. Kort promenadsträcka till närmaste livsmedelsbutik samt restauranger. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en cykeltur på endast ett par minuter. På vägen dit promenerar du längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. God kommunikation via buss som går strax utanför huset och smidig anslutning till E4:an för den som bilpendlar.

Välkomna på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 14 juli, 12:00 - 12:30
Anmäl mig
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Ringgatan 2B, Till salu i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad