Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 22B

Slutpris: 1 900 000 kr

Ringgatan 22B

Välplanerad etta med balkong, med ett perfekt läge nära centrum och Ekonomikum!

Med ett ypperligt läge i hjärtat av Luthagen ligger denna hemtrevliga, mycket yteffektiva 1:a med separat kök och balkong mot innergård! Belägen högst upp i huset på våning 3. Väldisponerad planlösning som ger dig rymlig hall, fräscht badrum med dusch, trivsamt kök med matplats och stort rum med utgång till balkong. Fin innergård med gemensamma trädgårdsmöbler. I HSB Fyran bor du som medlem i en trygg förening med bra ekonomi, här är de större renoveringarna avklarade. I avgiften ingår bl a bredband.

I huset finns tvättstuga med torkrum, cykelförråd, sällskapsrum och hobbyrum. Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd och ett vindsförråd.

Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen. Missa inte denna möjlighet, välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 22B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad