Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 22 A

Slutpris: 2 650 000 kr

Ringgatan 22 A

Charmig lägenhet med öppen spis, solig balkong och fantastiska omgivningar!

Välkommen till denna upprustade och charmiga genomgångslägenhet belägen på våning 2 av 3, med ett lugnt och eftertraktat läge i Luthagen! Denna mycket tilltalande lägenhet om 2,5 rum och kök har genomgått smakfulla renoveringar och har därmed en modern standard tillsammans med äldre bevarade detaljer från husets ursprungliga 30-tal.
Planlösningen fördelar sig på ett renoverat kök med plats för matbord intill fönster. Ett ljust och rymligt vardagsrum med en vacker och fullt fungerande öppen spis. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som ligger i sydostläge mot föreningens innergård. Ett rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp, plats för större dubbelsäng och gott om förvaring i garderober. En yteffektiv och möblerbar hall med ytterligare mer praktiskt förvaring i inbyggda garderober och ett fräscht helkaklat badrum med dusch.
I HSB Fyran bor du som medlem i en trygg förening med bra ekonomi, här är de större renoveringarna avklarade. I avgiften ingår bl a både kabel-tv och bredband.

På Ringgatan bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitutioner, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen, redo för snabb inflytt om du önskar. Missa inte denna möjlighet, anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 22 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad