Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 22 A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 322 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937-39
Ringgatan 22 A

Välplanerad etta i perfekt läge nära centrum och Ekonomikum!

Med ett ypperligt läge i hjärtat av Luthagen ligger denna smakfulla, mycket yteffektiva 1:a med separat kök och balkong mot innergård! Väldisponerad planlösning som ger dig rymlig hall, fräscht badrum med dusch, trivsamt kök med matplats och stort rum med utgång till balkong. Fin innergård med gemensamma trädgårdsmöbler. I HSB Fyran bor du som medlem i en trygg förening med bra ekonomi, här är de större renoveringarna avklarade. I avgiften ingår bl a både kabel-tv och bredband.

I huset finns tvättstuga, cykelförråd, sällskapsrum och hobbyrum. Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd och ett vindsförråd.

På Ringgatan bor du med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitutioner, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen. Missa inte denna möjlighet, anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Intresseanmälan

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad