Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 20D

Slutpris: 3 100 000 kr

Ringgatan 20D

CHARMIG TREA I GOTT SKICK, BELÄGEN I VÄLSKÖTT 30-TALSFASTIGHET MED BALKONG!

Välkommen till en mycket trivsam genomgångslägenhet i genomgående gott skick. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen i välskött 30-talsfastighet med utgång till balkong från två rum och trappa ner till den trivsamma innergården. Lägenheten har många tidstypiska detaljer såsom stora fönster, högt i tak och vackra parkett/trägolv.

Planlösningen ger er: välkomnande hall, stort vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum, trevligt renoverat kök med matplats, halvrum i öppen anslutning till vardagsrum med plats för matsalsbord samt renoverat badrum med tvättmaskin.

I huset finns tvättstuga, cykelförråd, sällskapsrum och hobbyrum. Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd och ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och bredband.

På Ringgatan 20 D bor du med närhet till grönområden, goda bussförbindelser, cykelavstånd till det mesta och med restauranger och matbutik alldeles runt knuten. Här bor ni nära Fyrisåns promenadstråk och har nära till Ekonomikum, Uppsalas nationer och centrum. Cirka 10 minuters promenad till Stabbyskogen med tillgång till lummig natur och fina motionsspår. Samtidigt som läget är centralt så är det mycket lugnt.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 20D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad