Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 20c

Slutpris: 1 990 000 kr

Ringgatan 20c

Smart planerad 2:a med ett mycket attraktivt läge i populära Luthagen. Bredband ingår i avgiften!

Välkommen till denna representativa 2:a med ett mycket attraktivt läge i populära Luthagen. Bostaden erbjuder genomgående fina originalträgolv och ljus smakfull färgsättning. Välplanerad lägenhet med bra ytfördelning och en generös takhöjd. Stor balkong mot lugn innergård i soligt söderläge.

Planlösningen ger dig en välkomnande ljus hall med plats för skor och ytterkläder. Delvis renoverat kök med ljus inredning. Stort vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord. Rymligt väldisponerat sovrum, samt stamrenoverat badrum med klinker och kakel.

I huset finns tvättstuga, cykelförråd, sällskapsrum och hobbyrum. Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd och ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och bredband.

På Ringgatan 20 C bor du med närhet till grönområden, goda bussförbindelser, cykelavstånd till det mesta och med restauranger och matbutik alldeles runt knuten. Här bor ni nära Fyrisåns promenadstråk och har nära till Ekonomikum, Uppsalas nationer och centrum. Cirka 10 minuters promenad till Stabbyskogen med tillgång till lummig natur och fina motionsspår. Samtidigt som läget är centralt så är det mycket lugnt.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 20c, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad