Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 16B

  • price tag icon 4 457 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 950 000 kr
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 457 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
Ringgatan 16B

Otroligt vacker lägenhet med hög charmfaktor och fantastisk omgivning!

En halvtrappa upp via vackert trapphus finner du denna tilltalande lägenhet med hög charmfaktor. 30-talet gör sig påmint i detaljer såsom extra takhöjd om 2,7 meter, genomgående mattlackade trägolv, djupa fönsternischer med fina brädor av sten, äldre fönster med vackra beslag, serveringsskåp, spegeldörrar och höga golvsocklar.

Även den genomgående och rymliga planlösningen är tilltalande med väl tilltaget kök som rymmer både matlagning och umgänge, vardagsrum med härlig rymd och plats för soffgrupp (nyttjas idag som extra sovrum) och ett halvrum med enkel plats för det du önskar, förslagsvis skrivbord, matbord eller soffgrupp. Ett sovrum för en stor dubbelsäng och ett helkaklat badrum med dusch. Bra förvaringsutrymme i lägenheten i form av två klädkammare samt ytterligare förvaringsmöjligheter i tre externa förråd.

Brf Fritjofsgården är en mycket omtyckt förening med en gårdsmiljö omgiven av vackra äldre hus i fina färger. Här kan du njuta av trädgården med tillhörande möbler och grill samt planteringsmöjligheter i pallkragar.
På Ringgatan bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till stadskärnan, olika universitetsinstitut, flertalet populära restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Vindhemsparken, Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet med karaktär och en härlig känsla. Missa inte denna möjlighet, anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Ringgatan 16B, Kommande i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad