Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 16A

Slutpris: 2 500 000 kr

Ringgatan 16A

Otroligt vacker lägenhet med hög charmfaktor, solig balkong och fantastiska omgivningar

Välkommen till denna ytterst tilltalande 30-talslägenhet med hög charmfaktor och ett fint läge på eftertraktade Ringgatan. Lägenheten är belägen högt upp i huset och har en genomgående planlösning. Tack vare den höga takhöjden på 2,7 m och tillsammans med sina stora fönsterpartier i två olika väderstreck får du ett fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen och en härlig känsla av rymd. I lägenheten finner du tidstypiska detaljer såsom genomgående vackra trägolv, fönster med vackra beslag och djupa nischer samt fina spegeldörrar och äldre välbevarade serveringskåp. Balkong i soligt sydvästläge mot den stora och skyddade gårdsmiljön med vackra omgivande hus i sina fina färger - något som verkligen särskiljer de här kvarteren från övriga Uppsala!

Lägenheten ger dig ett rymligt kök med bl a plats för större matbord, gott om förvaring i äldre skåp och arbetsbänk i marmor, ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både säng och soffgrupp samt utgång till lägenhetens balkong. Ett halvrum för din kontorsplats eller mindre säng samt ett badrum med duschhörna. I lägenheten har du bra förvaringsutrymme i inbyggd garderob och ytterligare förvaringsmöjligheter i två st förråd.

På Ringgatan bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet med karaktär och härlig känsla. Missa inte denna möjlighet, anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 16A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad