Såld

Råby, Västerås

Ringduvegatan 129

Slutpris: 850 000 kr

Ringduvegatan 129

Rymlig 3 rok med stora möjligheter och egen uteplats!

Varmt välkommen till en välplanerad och funktionell lägenhet på bottenplan med egen uteplats!

En 3:a på 84 m² som är fördelad på 3 rum och kök. Rymlig klädkammare för praktisk förvaring. Ett kök med utrymme för stort matbord, två sovrum samt ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och en egen uteplats. Badrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Denna lägenhet har alla förutsättningar till att skapa ditt drömhem. Lägenheten har gott om garderober och förvaringsutrymmen för att hålla ditt hem organiserat. Kontakta oss för mer information och boka in dig på visning för att se själv allt detta boende har att erbjuda.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och faciliteter såsom möteslokal, förråd, miljöbod och gemensamma tvättstugor. Föreningen erbjuder även olika parkerings alternativ.

Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
Isaac Eriksson
Assisterande mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad