Såld

Gärdet, Stockholm

Rindögatan 28, 2,5 tr

Slutpris: 5 000 000 kr

Rindögatan 28, 2,5 tr

Charmig funkistvåa med stor balkong i söderläge och fungerande öppen spis! Möjlig minitrea!

Varmt välkomna till denna charmiga funkistvåa med stor balkong i söderläge och fungerande öppen spis! Möjlig minitrea! Här bor ni i en mycket fin och välplanerad funkispärla med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tillgång till lägenhetens trivsamma balkong som har sol mellan kl 9-18. Köket är renoverat 2019 och har högkvalitativa vitvaror från Bosch. Ni har i dagsläget ett rymligt sovrum med gott om förvaring i form av platsbyggd garderobsvägg och klädkammare men kan med enkla medel få ytterligare ett sovrum, se alternativ planritning. Bostaden har flertalet charmiga originaldetaljer såsom spröjs, fönsternischer, en vacker fiskbensparkett samt en generös takhöjd om 2,72 m. För ytterligare förvaring har ni även ett vindsförråd om ca 7 kvm.

Föreningen har mycket stabil ekonomi och har utfört de större renoveringarna. Här bor ni mycket bekvämt med direkt närhet till ICA, sushi och flertal restauranger. Tunnelbana och busslinjerna 1 och 54 når ni inom ett par minuters promenad. Ni har även bekvämt gångavstånd till SATS Gärdet, utomhusgym, Friskis & Svettis, Kampementsbadet, ICA Kvantum i Värtahamnen, Tessinparken samt Karlaplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad