Såld

Fålhagen, Uppsala

Rimbogatan 15

Slutpris: 8 700 000 kr

Rimbogatan 15

Mitt i Fålhagens villaidyll finner ni detta putsade 30-talshus om ca 300 kvm med uppvuxen trädgård.

Mitt i Fålhagens villaidyll finner ni detta putsade hus om ca 300 kvm med uppvuxen trädgård som fylls av grönska under våren och gör den näst intill helt insynsskyddad...

Många bra renoveringar har gjorts på huset såsom omläggning av tak, installation av bergvärme, dränering och renovering av två badrum. För de som tycker om 30-talsdetaljer så kommer detta att bli en fröjd att färdigställa då de vackra fiskbensparketterna med fris är välbevarade, den extra takhöjden är påtaglig, de djupa fönsternischerna med brädor av sten bjuder in till dekorativa växter, de höga golvsocklarna ramar in fint och de vackra eldstäderna bjuder på skön värme kallare årstider.

Huset är placerat på en av de lugnaste gatorna i området och har tidigare utgjort ett tvåfamiljshus med kök och badrum på vardera plan, nuvarande ägare nyttjar huset som enfamiljsbostad men man kan med enkla medel återställa den ursprungliga planlösningen. Idag har man samlat merparten av sällskapsytorna i entréplan; de utgör vardagsrum med öppen spis, matsal/sovrum med plats för rejält bord och kök från år 2015 med mindre matplats. Här finns även arbetsrum som likväl kan utgöra sovrum, helkaklat våtutrymme från år 2014 och ordentlig hall med kapprum samt groventré. På övre plan finns tre till fyra sovrum, ett stort allrum med öppen spis och helkaklat våtutrymme med dusch. Vinden är stor och nås via vanlig trapp, utrymmet är idag tomt med normal ståhöjd. I källarplan finns de mer praktiska utrymmena såsom matkällare, tvättutrymme, pannrum och flertalet förråd.

Bo i attraktiva Fålhagen, nära välsorterade mataffärer, förskolor, skolor, invid populära motionsspår, Resecentrum, Uppsala Konsert & Kongress, nära påfarter för bilpendlare och en rask promenad till allt vad Uppsalas stadskärna har att erbjuda!

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rimbogatan 15, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Rimbogatan 15, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Rimbogatan 15, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad