Såld

Ekeby, Uppsala

Reykjaviksgatan 81

Slutpris: 5 495 000 kr

Reykjaviksgatan 81

Toppenläge för barnfamiljen som vill bo i ett tryggt och lugnt område med gångavstånd till förskola/skola

Nu finns tillfälle att förvärva detta fantastiska hörnradhus i barnvänliga och natursköna Ekeby. Huset på 3 plan har idag 4 sovrum med möjlighet till ytterligare 2 samt 3 badrum. Stor sällskapsyta både ute och inne.

Välkommen till detta fina och välplanerade radhus med en fantastik insynsskyddad altan och gräsplätt på baksidan! Här bor ni med ett skönt läge i ett lugnt och barnvänligt område nära lekplatser, förskolor, skolor och flera mataffärer. Gångavstånd till Friskis och Svettis Ekeby.

Mycket trevligt radhus som på entréplan erbjuder en hall med plats för garderober, ett badrum med badkar, ett rymligt vardagsrum som kan delas av om man behöver ytterligare rum och ett välutrustat kök med bra förvaring. Den mycket stora och härliga uteplatsen på baksidan inbjuder till många härliga stunder med familj och vänner. Uteplatsen på framsidan är i skyddat läge den också och har plats för sittmöbler. Här finns En trappa upp på övervåningen inrymmer ett badrum med dusch och 2 bra sovrum med möjlighet till ytterligare sovrum som idag är en walking closet. Källarplanet i huset erbjuder 2 stora rum, tvättstuga, verkstad/hobbyrum, ett badrum samt 2 förråd.

Garageplats i länga ingår. Samfälligheten äger en trevlig samlingslokal med ett mindre kök för kalas m m. Även bastu finns i samma hus.

För att komma på visning, kontakta ansvarig mäklare Rashin Cohen på 0735 266 300.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad