Såld

Ekeby, Uppsala

Reykjaviksgatan 134

Slutpris: 2 275 000 kr

Reykjaviksgatan 134

Trevlig tvåa med modern öppen planlösning. Stor balkong och renoverat badrum!

Varmt välkommen till denna attraktivt belägna lägenhet med stor balkong med trätrall från 2024 i insynsskyddat läge mot fina grönområden i populära Ekeby! Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring, trevligt kök med köksö i öppen anslutning till vardagsrum, rymligt sovrum med förvaring samt renoverat helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin.

På Reykjaviksgatan 134 bor du med ett lugnt och tryggt läge i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi.
I föreningen finns flera tvättstugor, bastu, hobbyrum, samlingslokal och övernattningsrum samt en trevlig och välskött innergård med utemöbler, lekplats och planteringar. Runt hörnet finns tennisbana, utegym, lekparker och fotbollsplaner. I föreningen bor och trivs människor i alla åldrar.

Ekeby är ett naturskönt och bilfritt område, med närhet till både Stadsskogen och Hågadalen. Här bor ni ytterst bekvämt med endast några hundra meter till Friskis & Svettis, vårdcentral, apotek, Coop-butik, restaurang och via en kort promenad på upp till 10 min nås även Ica Väst. Ni upplever också de natursköna omgivningarna på nära håll genom närheten till Ekebydalen med vackra promenad- och joggingstråk samt skidspår. För den odlingsintresserade finns här även kolonilotter.

En cykeltur om ca tio minuter tar er till Stora torget i city. För er som hellre åker buss stannar både 6:an och 12:an i området. Och slutligen så är den bilburne blixtsnabbt ute på Bärbyleden och har således endast fem minuter till E4:a-påfarten från bostaden.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Reykjaviksgatan 134, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad