Såld

Stockholm

Repslagargatan 25, 2,5 tr

Slutpris: 4 900 000 kr

Repslagargatan 25, 2,5 tr

Stilren, sällskaplig & välplanerad - Balkong mot innergård - garage - stabil och välskött förening!

Bo bekvämt, stilrent och ytterst välplanerat med plats att bjuda hem många! Varmt välkomna till port nummer 25 i svårslaget läge granne med parken samt stadspulsen runt hörnet. Vänd mot det lugna gårdsläget trivs ni från första stund i denna genomgående stilfulla och väldisponerade tvåa med lättmöblerade rum där varje kvadratmeter är noga genomtänkt. Här är det enkelt att vara många med ett väl tilltaget vardagsrum i direkt anslutning till ett stilfullt renoverat kök - Här kan du laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Rummet har en fin plats för ett större matbord intill det rymliga fönstret och det genomgående ljusinsläppet i bostaden är påtagligt och bidrar till extra luftig och trivsam känsla. Det fina sovrummet i komfortabel storlek har generös förvaring bakom garderobsvägg. Vidare nås den rymliga balkongen vänd mot innergårdens grönska med platsbyggd bänk och ytor för odlingar för den med gröna fingrar. Det helkaklade badrummet är nyligen totalrenoverat med ett stilfullt resultat som följd och bekvämt utrustat med tvättmaskin. Den välkomnande hallen har gott om plats för avhängning och generöst utrymme för förvaring bakom garderobsväggen. För dig som gillar förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett rymligt källarförråd i föreningen. Från hallen tar du dig enkelt ut till den trivsamma innergården med flertalet sittgrupper och grill vilket blir som ett extrarum sommartid att njuta av. Välkomna hit för att trivas!

Brf Minnesgården är en äkta förening som äger marken. Ekonomin är stabil och belåningen är låg med 1421kr/kvm, samt mycket goda intäkter om ca 3 milj./år genom hyresintäkter. Föreningen bildades 2007 och huset byggdes 1983. Det finns 90 lägenheter varav 11 är hyresrätter. Minnesgården köpte fastigheten den 30 juni 2008 av fastighetsbolaget Stockholmshem till en köpeskilling om 195 miljoner kronor. Föreningen omfattar följande adresser: Högbergsgatan 39, Repslagargatan 21 – 27 samt Noe Arksgränden 6. I fastigheten finns det drygt 100 garageplatser i två plan där 39 bilplatser disponeras av föreningen. För föreningens medlemmar finns en mysig innergård med planteringar, grillmöjligheter och flera sittplatser, 2 tvättstugor samt skyddsrum. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.minnesgarden.se/

Toppläge på Södermalm mitt bland caféer, restauranger och trendiga butiker. Precis runt hörnet från Söders hjärta och i närheten finns Mosebacke, Mariatorget och Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Runt Nytorget finns bl a Urban Deli och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Kommunikationerna är mycket goda med Slussen och Medborgarplatsens tunnelbana, södra station och flertalet innerstadsbussar bara ett stenkast från porten. Grönskande Helgalunden samt bad och båtliv vid Årstaviken på nära promenadavstånd.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Repslagargatan 25, 2,5 tr, Såld i , Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad