Såld

Stockholm

Repslagargatan 23

Slutpris: 6 700 000 kr

Repslagargatan 23

Ljus och välplanerad trea på attraktiv adress

Nu saluförs denna fantastiska bostad i hjärtat av Södermalm.
Med en inglasad balkong och stora fönsterpartier i två väderstreck är denna bostad på sjunde våningen genomgående ljus och inbjudande. Sovrummen är rymliga och möjlighet finns att göra ett extra sovrum eller arbetsrum. I anslutning till ett av sovrummen finns även en rymlig klädkammare.
Du välkomnas in i en stor hall med goda förvaringsmöjligheter. Direkt till vänster finns badrummet och till höger finns köket med gott om förvaring och arbetsyta. På andra sidan köket finns en matsalsdel med plats för ett större matbord, härifrån nås även den inglasade balkongen. Då balkongen är inglasad går den att nyttja året runt. Mitt i lägenheten finns vardagsrummet som är ljust och luftigt, finns plats för större soffgrupp.
Här bor du i en stabil och äkta förening med möjlighet till garageplats i husets garage. Föreningen äger marken.

Toppläge på Södermalm mitt bland caféer, restauranger och trendiga butiker. Precis runt hörnet från Söders hjärta och i närheten finns Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Runt Nytorget finns bl a Urban Deli och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Kommunikationerna mycket goda med Medborgarplatsens tunnelbana och flertalet innerstadsbussar bara ett stenkast från porten. Grönskande Helgalunden samt bad och båtliv vid Årstaviken på nära promenadavstånd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad