Såld

Stockholm

Repslagargatan 21, 4 tr

Slutpris: 5 000 000 kr

Repslagargatan 21, 4 tr

Ytterst välplanerad 3:a - Balkong - garage - stabil och välskött förening!

Välkommen till ett inbjudande och ytterst välplanerat hem. Här bor du på söders hjärta, nära till grönområde samt stadspulsen runt hörnet. Den välkomnande hallen har gott om plats för avhängning och generöst utrymme för förvaring. Med den sociala öppna planlösningen kan du laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. I vardagsrummet finns det plats för mat och soffgrupp eller annan önskvärd inredning. I dem trivsamma sovrummen i komfortabel storlek är det generöst med förvaring i form av spegelskjutdörrar och platsbyggd hylla. Bostaden har generöst ljusinsläpp i form av stora fönsterparti och en balkong som går att nyttja årets alla årstider. En idyllisk innergård som har rikligt med planteringar och generöst med bänkar och sittplatser.

Brf Minnesgården är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 2007 och huset byggdes 1983. Det finns 90 lägenheter varav 11 är hyresrätter. Minnesgården köpte fastigheten den 30 juni 2008 av fastighetsbolaget Stockholmshem till en köpeskilling om 195 miljoner kronor. Föreningen omfattar följande adresser: Högbergsgatan 39, Repslagargatan 21 – 27 samt Noe Arksgränden 6. I fastigheten finns det drygt 100 garageplatser i två plan där 39 bilplatser disponeras av föreningen. För föreningens medlemmar finns en mysig innergård med planteringar, grillmöjligheter och flera sittplatser, 2 tvättstugor samt skyddsrum. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.minnesgarden.se/

Toppläge på Södermalm mitt bland caféer, restauranger och trendiga butiker. Precis runt hörnet från Söders hjärta och i närheten finns Mosebacke, Mariatorget och Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Runt Nytorget finns bl a Urban Deli och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Kommunikationerna är mycket goda med Slussen och Medborgarplatsens tunnelbana, södra station och flertalet innerstadsbussar bara ett stenkast från porten. Grönskande Helgalunden samt bad och båtliv vid Årstaviken på nära promenadavstånd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Repslagargatan 21, 4 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close