Såld

Främre Svartbäcken, Uppsala

Repslagargatan 15A

Slutpris: 995 000 kr

Repslagargatan 15A

1:a i gröna sköna Svartbäcken med närhet till city!

Nu behöver du inte vänta längre! Här kan du skapa ditt eget drömboende, visst renoveringsbehov föreligger.

Välkommen till denna välplanerade 1:a belägen i gröna och sköna Främre Svartbäcken! Bostaden ligger på första våningen (en halv trappa upp) och är perfekt för studenter eller förstagångsköpare. Med en boarea på ca 17,5 kvm och ett rum erbjuder lägenheten en smart planlösning och utmärkt läge nära Uppsala centrum och universitetet.

Njut av det rymliga rummet med stort ljusinsläpp och en behaglig utsikt mot den gröna lummiga innergården, där du kan koppla av efter en lång dag på universitetet eller jobbet. Lägenheten har även en toalett med klinkergolv och kaklade väggar, vilket ger en modern känsla. Dusch finns beläget i källaren.

Bostadsrättsföreningen Dag är en förening med god ekonomi som erbjuder en fantastisk innergård och har en belåningsgrad på 3 147 kr/kvm och nettoskuld på endast 86 051 kr. Föreningen har ett nyrenoverat mindre gym samt bastu i källaren som är tillgängligt för alla medlemmar. I månadsavgiften på 1 348 kr ingår värme, varm- och kallvatten, tv, bredband och br-tillägg. Utöver det har föreningen kollektivt avtal för el vilket blir väldigt fördelaktigt för dig som medlem, debiteras månadsvis via separat tillägg och regleras en gång per år efter förbrukning. Det enda du behöver lägga till är en hemförsäkring. Till bostaden hör även två stycken förråd, varav det ena är beläget på vinden ovanför lägenheten.

I området nära bostaden finner du bl.a. den mysiga Stiernhielmsplan, en oas mitt i svartbäcken som kan nyttjas för härliga sommarstunder. Fem minuter bort med cykel finner du centralstationen och stadens puls och allt city har att erbjuda. Här bor du nära till centrum, Ekonomikum, universitet och nationer. Närmsta livsmedelsbutik är Ica Supermarket Luthagens Livs, endast 5 min med cykel. I närområdet finns flertalet butiker och restauranger.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Repslagargatan 15A, Såld i Främre Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad