Kommande bostad

Johanneshov, Stockholm

Renathvägen 8

  • price tag icon 3 563 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 563 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
Renathvägen 8

Optimal 2rok högst upp i huset med balkong i sydvästläge!

Välkommen till denna mycket charmiga och optimalt planerade minitvåa med nyrenoverat kök. Belägen på en populär adress högst upp i huset med balkong i sydvästläge. Bostaden har en genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds ett praktiskt nyrenoverat och fullutrustat kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum i lugnt läge.

Fastigheten är omgiven av höga träd centralt belägen nära matbutik, närservice och tunnelbanans gröna linje. Nära till både pulsen på Södermalm och lugnet i Nackareservatet får du det bästa av två världar.

Intresseanmälan
Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Renathvägen 8, Kommande i Johanneshov, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad