Såld

Haga, Norra, Västerås

Rekylgatan 25

Slutpris: 1 250 000 kr

Rekylgatan 25

Smakfullt och klart - bara att flytta in och njuta!

En lägenhet som bjuder på smakfulla inredningsval och passar perfekt för dig som vill bo bekvämt. Genomgående fina ytskikt och helt inflyttningsklart. Välplanerad och trivsam planlösning med fina och luftiga ytor.
En lägenhet som garanterar fina stunder och härliga minnen, en plats för lugn och ro men med närhet till stadens puls.

Stor och välkommande hall med bra förvaring, kök med matplats som garanterar härliga matlagningsstunder, vardagsrum där alla nära och kära kan samlas, sovrum med plats för stor dubbelsäng och bra förvaring, badrum med snygga inredningsval och sist men inte minst - inglasad balkong med fina soltimmar, perfekt för morgonkaffet!

I närheten finner vi bland annat matbutiker, grönområden och bra bussförbindelser. En kort cykeltur om ca 10 min tar dig till antingen centrum, centralstationen, Västmanlands sjukhus eller högskolan.
En stabil, stor och trygg förening!
I månadsavgiften ingår värme, vatten kabel-tv och bredband. Till lägenheten hör 1 st källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rekylgatan 25, Såld i Haga, Norra, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad