Såld

Haga, Västerås

Rekylgatan 2

Slutpris: 600 000 kr

Rekylgatan 2

Välplanerad etta med sovalkov!

- Välplanerad planlösning
- Stabil och stor förening med god ekonomi
- Bredband ingår i avgiften

Varmt välkommen till 1 rum och kök med sovalkov belägen på femte våningen. Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med garderober, generös förvaringsplats för dina kläder och personliga tillhörigheter. Ett praktiskt kök med plats för matbord och även gott om förvaringsutrymme med vita skåpluckor, ett fräscht badrum och ett rum med ljusinsläpp via fönsterpartier med en mysig sovalkov. Perfekt för den som letar efter sin första lägenhet eller ett mindre boende!

Med attraktiv adress har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive matbutiker, utmärkta kommunikationsmöjligheter och det populära Stenby köpcentrum. Dessutom ligger Västerås city med sitt mångfacetterade utbud bara ett kort avstånd bort.

Stabil och stor förening med god ekonomi som erbjuder ett förråd & en matkällare till varje lägenhet samt tvättstuga, bastu och gym. Läs mer på https://www.rekylen.se/

Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad