Till salu

Haga, Västerås

Rekylgatan 14

1 295 000 kr
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 859 kr/mån
floors icon Våning
  • 10 av 13 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1960/64
Rekylgatan 14

Totalrenoverad!

Bli först att flytta in i denna total-renoverade tvårummare med magisk utsikt!

- Totalrenovering
- Välplanerad planlösning
- Stabil förening med god ekonomi
- Bredband ingår i avgiften

Genomgående renoverad: Lägenheten har genomgått en omfattande renovering där alla väggar, lister, golv och tak är renoverat samt nytt badrum och kök! Varje renovering har gjorts med omsorg för att skapa härlig atmosfär och enhetlig stil. Häpnadsväckande utsikt över Västerås stad från lägenhetens alla fönster.

Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med garderober, ett nytt och fräscht kök med nya vitvaror (alla garantier medföljer), ett helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin, ett rogivande sovrum med förvaring via garderober, ett socialt vardagsrum med ljusinsläpp via fönsterpartier och en häpnadsväckande utsikt samt en inglasad balkong.

Med attraktiv adress och belägen i en välskött förening med en stabil ekonomi. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive matbutiker, utmärkta kommunikationsmöjligheter och det populära Stenby köpcentrum. Dessutom ligger Västerås city med sitt mångfacetterade utbud bara en kort avstånd bort.

Stabil förening med god ekonomi som erbjuder ett förråd & en matkällare till varje lägenhet samt tvättstuga, bastu och gym. Läs mer på https://www.rekylen.se/

Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad