Såld

Haga, Västerås

Rekylgatan 13

Slutpris: 1 170 000 kr

Rekylgatan 13

2rok i gott skick med renoverat badrum!

Varmt välkommen till Brf Rekylen och denna välplanerade tvårummare i genomgående gott skick med inglasad balkong!

- Nyrenoverat badrum
- Välplanerad och unik planlösning
- Stabil förening med god ekonomi
- Bredband ingår i avgiften

Genomgående renoverad: Lägenheten har under olika omgångar genom åren genomgått omfattande renoveringar, där varje renovering har gjorts med omsorg för att skapa härlig atmosfär och enhetlig stil. Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv och pax-garderober, ett inbyggt mysigt utrymme som används som ett litet kontor, ett fräscht kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme, ett tilltalande sovrum med garderobsvägg och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i soligt österläge.

Med attraktiv adress och belägen i en välskött förening med en stabil ekonomi. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive matbutiker, utmärkta kommunikationsmöjligheter och det populära Stenby köpcentrum. Dessutom ligger Västerås city med sitt mångfacetterade utbud bara en kort avstånd bort.

Stabil förening med god ekonomi som erbjuder ett förråd & en matkällare till varje lägenhet samt tvättstuga, bastu och gym. Läs mer på https://www.rekylen.se/

Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad