Såld

Södermalm - Reimersholme, Stockholm

Reimersholmsgatan 11, 1 tr (Vån 2)

Slutpris: 4 950 000 kr

Reimersholmsgatan 11, 1 tr (Vån 2)

Välplanerad tvåa med stor balkong och tillhörande odlingslott!

Yteffektiv och välplanerad tvåa med stor balkong. En verklig möjlighet att skapa ditt eget drömboende. Rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter. Ljust och luftigt vardagsrum med två stora fönster och en stor och härlig balkong. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta, här får du plats med matgrupp, soffgrupp eller annan önskvärd inredning. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och möjlighet till platsbyggda garderober. Stort kök som ha generöst med arbetsytor samt förvaring, här finns det även plats för matbord. Till bostaden hör ett källarförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Välskött och omtyckt förening med låg belåningsgrad. Flertalet bekvämligheter för medlemmarna så som takterass med sjöutsikt mot Mälarens vatten och där varje lägenhet har en egen tillhörande odlingslott. Här finns även grillmöjligheter och sittgrupper. Vidare finns det för lekrum/motionsrum, gästrum/övernattningsrum, hobbyrum, cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga. Föreningen har ett boendet som är unikt med sin inomhuskonstruktion med loftgångar i huvudbygganden. På Reimersholme fanns förr Vin & Sprits tillverkning och där Brf Musteriet idag ligger låg då kontor och chefsbostäder för verksamheten.

Populära Reimersholme är ett idylliskt område invid vatten och lummig grönska. Här på härliga Reimersholme finns fina badmöjligheter och uthyrning av kajaker, paddleboard samt SUP. Ett stenkast bort hittar du Långholmen och här finns det goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas och här finner du även Långholmens populära klipp- och sandstrandbad. På vintern går det utmärkt att åka skridskor på Riddarfjärden och omliggande kanaler. Från bostaden har du nära till Mataffären Coop som nås med en minuts promenad och kommunikationer än mycket goda då och buss 54 som går till T-Centralen och buss 66 som går till Södermalm stannar utanför huset. Fem minuters promenad bort hittar du Hornstull som med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Reimersholmsgatan 11, 1 tr (Vån 2), Såld i Södermalm - Reimersholme, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad