Såld

Gränby, Uppsala

Regngatan 11

Slutpris: 1 150 000 kr

Regngatan 11

Ljus och stilren etta med renoverat kök i stamrenoverad fastighet! Bredband ingår!

Välkommen till en kvadratsmart etta i fint skick med stilrent renoverat kök. Här bor du i en stabil förening där bredband ingår i avgiften. Praktiskt planlösning där det det generösa rummet erbjuder gott om plats för både sällskapsmöbler och en rymlig säng, perfekt för den som söker både komfort och stil. Köket är renoverat och stilrent, utrustat med alla maskiner du kan önska dig och har en mysig matplats för trevliga middagar hemma. Stamrenoverat badrum utrustat med en bekväm dusch och praktisk tvättmaskin. Hall med plats för avhänging och gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober som sträcker sig upp till taket, vilket ger dig möjlighet att hålla din bostad organiserad och prydlig.

Belägen i en välmående förening med faciliteter som bastu, hobbyrum och gemensamma tvättstugor. Perfekt läge med 15 minuters promenad till stadskärnan och nära Gränby Köpcentrum med all service du kan önska dig - butiker, bank, apotek, systembolag, gym etc. Närhet till kollektivtrafik och runt knuten har du populär livsmedelsbutik och trevliga promenadstråk.

Missa inte chansen, kontakta oss för visning!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad