Till salu

Norrmalm, Stockholm

Regeringsgatan 78, 2 tr

8 195 000 kr
area icon Yta
  • 73 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 900 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1928
Regeringsgatan 78, 2 tr

Fin lägenhet i 20-tals fastighet!

Låg avgift // 20-tals fastighet // Tidstypiska detaljer // Genomgående // Stilrent badrum med tvättmaskin // Snyggt och renoverat kök // Köksö // Walk-in-closet // Välskött förening

Välkommen till denna fina bostad i ett centralt läge. Bostaden bjuder på tidstypiska detaljer såsom en klassisk fiskbensmönstrad ekparkett, spegeldörrar, takrosett, höga golvsocklar, djupa fönsternischer med klassiska tillhörande fönster. Köket är socialt och snyggt renoverat med en köksö. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror. Intill köket hittar du det rymliga vardagsrummet med flera alternativ för möblering för både soffa och matbord. Vidare har du två rogivande sovrum där det största givetvis har plats för dubbelsäng, men har utmärkt förvaring i form av en walk-in-closet. Även barnrummet rymmer en dubbelsäng om så önskas. Badrummet är renoverat i snygg design med marmorklinker och golvvärme.

Föreningen är välskött med mycket goda lokalintäkter, bra belåningsgrad och en dolda tillgång i form av en hyresrätt.

Norrmalm är ett av Stockholms mest centrala och livfulla områden. Det är känt för sina stora affärsområden, trendiga restauranger och nattklubbar samt många historiska byggnader och platser.

På Norrmalm finns det något för alla. Här finns flera stora shoppingområden, inklusive Drottninggatan, Sergels torg och Biblioteksgatan, som erbjuder allt från internationella varumärken till lokala butiker. För den kulturintresserade finns det också mycket att upptäcka på Norrmalm. Konserthuset, Kungliga Operan och Dramaten är alla välkända institutioner som ligger på eller i närheten av Norrmalm. Dessutom finns det flera museer i området, såsom Moderna Museet, Nationalmuseum och Museum of Medieval Stockholm. Norrmalm är också känt för sin puls och livliga nattliv. Det finns många barer och nattklubbar i området, inklusive Stureplan, som är en populär destination för Stockholms party-scen. Trots all livlig aktivitet finns det också gröna områden att njuta av på Norrmalm. Kungsträdgården är en populär park i hjärtat av området, där man kan ta en promenad, ha en picknick eller bara koppla av och njuta av atmosfären.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Regeringsgatan 78, 2 tr, Till salu i Norrmalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad