Såld

Norrmalm, Stockholm

Regeringsgatan 70A, 2 tr

Slutpris: 5 950 000 kr

Regeringsgatan 70A, 2 tr

Snyggt och stilrent renoverad!

Balkong // Smakfull design // Stort och påkostat kök // Stilrent kök // Förberett för tvättmaskin // Genomgående // Stora lokalintäkter i föreningen // Bastu // Förtur till garageplats

Välkommen till en ljus och luftig bostad med påkostade materialval. Här bor du med ett stort och fullt utrustat kök i klassisk vit design med utmärkta förvaringsmöjligheter. Vidare har du ett trevligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Badrummet är snyggt renoverat i i snygg design med golvvärme. Badrummet är dessutom förberett för tvättmaskin. Rogivande sovrum med bra förvaring i form av garderober. Garderober finns även i hallen. I hela bostaden ligger ett fint trägolv och du har dimningsbara strömbrytare på många ställen i lägenheten. Du har en balkong på gången utanför bostaden.

Föreningen är välskött med mycket goda lokalintäkter, bra belåningsgrad och dolda tillgångar i form av fyra hyresrätter. Dessutom har föreningen en relax, gästlägenheter, en stor grönskande innergård och mycket mer.

Norrmalm är ett av Stockholms mest centrala och livfulla områden. Det är känt för sina stora affärsområden, trendiga restauranger och nattklubbar samt många historiska byggnader och platser.

På Norrmalm finns det något för alla. Här finns flera stora shoppingområden, inklusive Drottninggatan, Sergels torg och Biblioteksgatan, som erbjuder allt från internationella varumärken till lokala butiker.

För den kulturintresserade finns det också mycket att upptäcka på Norrmalm. Konserthuset, Kungliga Operan och Dramaten är alla välkända institutioner som ligger på eller i närheten av Norrmalm. Dessutom finns det flera museer i området, såsom Moderna Museet, Nationalmuseum och Museum of Medieval Stockholm.

Norrmalm är också känt för sin puls och livliga nattliv. Det finns många barer och nattklubbar i området, inklusive Stureplan, som är en populär destination för Stockholms party-scen.

Trots all livlig aktivitet finns det också gröna områden att njuta av på Norrmalm. Kungsträdgården är en populär park i hjärtat av området, där man kan ta en promenad, ha en picknick eller bara koppla av och njuta av atmosfären.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Regeringsgatan 70A, 2 tr, Såld i Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad