Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Regattagatan 6

Slutpris: 2 700 000 kr

Regattagatan 6

Gavellägenhet med inglasad uteplats på Öster Mälarstrand!

Välkomna till Regattagatan 6 och denna 2,5:a på attraktiva Öster Mälarstrand! Lägenheten karaktäriseras av mycket väldisponerade ytor, härligt ljusinsläpp samt
en inglasad uteplats med blick ut mot Mälaren. Här finns ett funktionellt kök med stor plats för matgrupp som i öppen planlösning möter det sociala vardagsrummet. Ett sovrum med gott om förvaring i garderober samt ett mindre rum som enkelt anpassas efter dina behov - perfekt som kontor, gästrum, mindre sovrum eller klädkammare. Rymligt helkaklat duschrum med tvättmöjligheter finner du i anslutning till hallen.

Brf Länsen är en stabil förening med mycket god ekonomi. Här erbjuds du ett Mälarnära boende med fina promenadstråk mot Björnön eller in till city samt bad, småbåtshamn, hundbad, lekplatser, aktivitetspark, utegym, pulkabacke, skridskoåkning och restaurang ett stenkast bort.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Regattagatan 6, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad