Såld

Solna/Råsunda, Solna

Råsundavägen 75, 3 tr

Slutpris: 2 800 000 kr

Råsundavägen 75, 3 tr

Fint renoverad 2:a i hjärtat av Råsunda, låg belåning och låg avgift. Accepterat pris!

FINT RENOVERAD 2:A I HJÄRTAT AV RÅSUNDA, LÅG BELÅNING OCH LÅG AVGIFT. ACCEPTERAT PRIS!

Ljus yteffektiv 2:a i mycket gott skick med fina ytskikt, smakfulla materialval och ett svårslaget centralt läge i Råsunda. Bo bekymmerslöst i stark förening invid det mesta som gör ett boende komplett. Lägenheten är belägen högt upp i huset och har en rymlig välkomnande hall med plats för både hatthylla, sittbänk och tre stora garderober. Stiligt kök i nyskick med öppen planlösning mot vardagsrum med plats för soffa, soffbord och förvaringsmöbler. Luftigt sovrum som badar i ljus från stort fönsterparti med plats för både stor säng, sängbord och arbetsplats. Rymligt badrum med separat duschplats. Bostaden har en generös takhöjd och bra med förvaring i flertalet garderober. I trapphuset några steg från ytterdörren finns flera gemensamma trevliga balkonger mot den fina innergården där det finns grillplats och utemöbler för härliga lata dagar. Här bor ni med bästa läge i mycket välskött förening i fastighet anno 1931 med låg avgift, låg belåning och hög standard.

Brf Solna Kilen nr 8 är en äkta Bostadsrättsförening som äger marken. Föreningens fastighet som byggdes 1931, Kilen nr 8 i Solna Kommun förvärvades 1999 och består av 18 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har mycket god ekonomi med en belåning på endast 1454kr/kvm. Den årliga genomsnittliga avgiften är endast 495kr/kvm. Fastigheten är välunderhållen och i gott skick
Total bostadsyta om 1160 kvm och 2st hyreslokaler om 110kvm som genererar goda intäkter. Cirka 20% (120.000kr) av föreningens intäkter kommer från dessa två hyreslokaler. Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Delat ägandeskap accepteras av föreningen om minst 10%. Tvättstuga finns i källaren. Den är utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Gemensam prunkande innergård på husets baksida med utemöbler och grillplats. Här finns även plats för cykelförvaring i cykelställ. Låsta sopkärl finns utanför huset runt hörnet. Inga beslutade avgiftsändringar enligt korrespondens med styrelsen 2022-08-15.

Här finns närhet till såväl grönska, kommunikationer och inte minst Råsundas stora restaurangutbud.Närmaste busshållplats ligger 45 meter från husets entré och med några minuters promenad nås Solna station med pendeltåg, bussar och tvärbana eller Solna centrum med Tunnelbana. Även Råstasjön och Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena finns på kort avstånd. Här bor man på bästa läge i Solna med ett centralt och kort avstånd till både bussar, pendeltåg och tvärbanan vid Solna Station. Med bil når man snabbt navet Haga Norra som leder ut på både E4 och E18. Bekvämt avstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad. Med ca 7 minuters promenad når du Arenastaden med enorma Mall of Scandinavia och Sveriges National Arena, Friends.

För privat visning, kontakta Fastighetsmäklare Jonas Cederroth 070-3410159

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råsundavägen 75, 3 tr, Såld i Solna/Råsunda, Solna
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad