Såld

Råstensby Fågelsången, Uppsala

Råstensby Fågelsången 6

Slutpris: 2 000 000 kr

Råstensby Fågelsången 6

Välkommen till gröna Knutby och detta trivsamma fritidshus med närhet till Stockholm och Uppsala!

Välkommen till ett trevligt fritidshus som även går att använda som året runt bostad. Lugn och grön omgivning. Välskött fastighet med högt fritt läge, låga driftkostnader, ett stort isolerat garage mm!

Huset har en inbjudande öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum med braskamin och ett välutrustat kök. Två sovrum med garderober. Dusch/wc med enskilt avlopp, reningsanläggning renoverad 2018. Kraftfull luft/luft värmepump även för kylning.

Inbjudande stora sällskapsytor med möjlighet till härlig samvaro med familj och vänner. Eller bara njut av utsikten över den vidsträckta grönskan. Vintertid tänder ni en mysig sprakande brasa i den unikt designade öppna spisen.

Idyllisk och lummig trädgård med fina gräsytor och ståtliga tallar och björkar. Även äppelträd som ger rikligt med god frukt. Handgrävd brunn med bra dricksvatten. Gott om utrymme på tomten för den som önskar utöka odlingar och planteringar. Drömmer du om växthus eller pool? Här finns ytor för både och.

Det stora isolerade garaget används idag som verkstad. Kanske väljer du att nyttja byggnaden till egen verksamhet? Till fastigheten hör dessutom flera andra utrymmen, en snickerilokal med bl a en träsvarv, vedbod, och en nyare byggnad tänkt som gäststuga.

En plats mitt bland skogen och fälten i den uppländska landsbygden, fortfarande med närhet till storstaden!

Råstensby Fågelsången ligger ca 1 mil vardera från Almunge och Knutby, orter med bra serviceutbud med flera butiker, matställen, vårdcentral mm. 4 km bort finns Södersjöns badplats.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råstensby Fågelsången 6, Såld i Råstensby Fågelsången, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad