Såld

Björklinge, Uppsala

Ramsjövägen 170

Slutpris: 2 380 000 kr

Ramsjövägen 170

Nyligen renoverat bostadsrättshus med fantastisk trädgårdstomt!

Lugnt beläget, långt ned på barnvänlig återvändsgata hittar ni detta välplanerade bostadsrättshus om 102 kvm. Husen är egentligen fyra rum och kök men detta är omgjort till tre rum och kök. Köket är rymligt med stilren skåpinredning i vitt, uppdaterade vitvaror och rejäl matplats. Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och möjligt ytterligare sovrum, det är placerat invid kök med utgång till stor altan för smidig servering både till uteplatsen samt vid skönt soffhäng. Två sovrum av bra storlek med plats för sängar samt ytterligare möblemang. Renoverat våtutrymme med dusch, separat tvättutrymme och gäst-wc. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, i tillhörande garderober samt i externt förråd.

Stort trädäck i väster, inunder tak med gott om plats för möblemang och planteringar. Tomten vetter i västerläge för att fånga upp dagens allra bästa soltimmar till sen eftermiddag/kväll. Vidsträckt gräsmatta, buskage som omfamnar samt skapar insynsskydd, rabatter som byter skepnad med årstiderna, fruktträd och plattlagd yta samt grus vid entré. Till bostaden hör även ett garage med isolerat förråd, detta är placerat alldeles invid bostadens entré.

Bostadsrättsföreningen Ramsjöåsen består av 66 fristående småhus och har normal belåning. Fiber finns indraget i varje hus, det är många gästparkeringar i området och föreningen har en gemensam kvarterslokal som nyligen renoverats att låna. Föreningen har även andel i samfällighet som ger tillgång till badplats vid Långsjön med badbrygga. Det finns fotbollsplan, upplyst pulkabacke och basketplan runt hörnet. I intilliggande skogsparti finns gott om blåbär, lingon, skogshallon och smultron.

Björklinge är en populär närort till Uppsala beläget ca 20 km norrut och via E4:an tar du dig snabbt och smidigt in till Uppsala. I Björklinge finns affär, restaurang, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola samt högstadium. Gångavstånd till Långsjön med fin badplats med sandstrand, kiosk, omklädningsrum och badbryggor. Stort utbud av olika sporter för barn och ungdomar, flertalet bollplaner, ishall, ridklubb, innebandy samt tennis för att nämna några. Nära natur och långa promenader om så önskas och rikt föreningsliv för idrottsutövare, elljusspår och vintertid plogas Långsjön för långfärdsskridskoåkning. Täta bussturer med linjerna 100 och 821, i regel går de vart 15:e minut. Nära påfart utan att störas av vägen på den egna fastigheten och för den hurtige...cykelstråk mot Uppsala.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ramsjövägen 170, Såld i Björklinge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad