Såld

Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Rålambsvägen 8C, 6 tr

Slutpris: 9 650 000 kr

Rålambsvägen 8C, 6 tr

Högst upp med utsikt och inglasad balkong!

ACCEPTERAT PRIS // Inglasad balkong i söderläge // Högst upp med utsikt över Riddarfjärden // Välplanerad och genomgående lägenhet // Rikligt ljusinsläpp // Fritt läge // Öppen planlösning // Gäst-WC // Två stora garage i huset // Nära till tunnelbana, bussar och all service.

Välkommen till en ljus och fin bostad i högt läge i populära föreningen Taffelberget. Lägenheten har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det snyggt designade köket är på kostat med kvalitativa vitvaror. Köket bjuder in till både matlagning och samvaro med påkostade funktioner som en extra diskho med köksblandare, fullstor kyl och frys, stor spishäll med extra grill. I vardagsrummet har du en naturlig plats för soffgruppen, men även utgången till den inglasade balkongen med strålande utsikt i söderläge. Här kan du också sitta vinterkvällar medan snöflingorna singlar ner och stadens ljus speglar sig Riddarfjärden. Intill vardagsrummet hittar du ett matrum med mysig etanolkamin. Självklart kan detta även disponeras som ett sovrum. Vidare har du tre bra sovrum varav två har utmärkt förvaring i form av garderober. Ett av sovrummen disponeras i dagsläget som arbetsrum. Det finns även en rymlig klädkammare och bra förvaring i hallen samt gott om plats för lös förvaring i övriga bostaden. Badrummet är rymligt med badkar och plats för tvättmaskin. Givetvis finns också en gäst-WC.

I Brf Taffelberget bor du enkelt och bekvämt. Entrén är barnvagnsvänlig utan trappor och hissen är rymlig. Föreningen är dessutom väldigt välskött och har under åren gjort om lokaler till bostäder för att så sätt sänka sin belåning rejält. Föreningen har flera gånger haft avgiftsfria månader (motsvarar ju en sänkning av avgiften). Vid utgången av 2021 hade föreningen 21 miljoner kronor i likvida medel. Föreningen äger marken till fastigheten.

Lugnt toppläge på Kungsholmen med närhet till shopping, vatten och grönska. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv på kort gångavstånd. Alldeles intill finns all upptänklig service som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Fridhemsplan och Västermalmsgallerian nås på kort avstånd. Även trendiga Hornstull finns på nära avstånd över bron. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana, Thorildsplan är närmast. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan i området. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rålambsvägen 8C, 6 tr, Såld i Kungsholmen - Marieberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close