Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Rålambsvägen 69

Slutpris: 3 480 000 kr

Rålambsvägen 69

Väldisponerad minitvåa med balkong och härligt ljusinsläpp!

"OBS! Accepterat pris, Kontakta mäklaren för visning" Välkommen till denna ljusa och välskötta tvårumslägenhet. Belägen i Fredhäll på Kungsholmen i ett toppläge, endast ett stenkast från det fantastiska Fredhällsklipphängen och den populära Solstugan. Bostaden karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp från stora fönster, genomgående ljusa och fräscha ytskikt, fina parkettgolv, bland annat med ett vackert fiskbensmönster samt en trivsam balkong i västläge.

Bostaden tar emot dig med en välkomnande hall och goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med överskåp samt två inbyggda garderober, det finns även ett utrymme som passar bra för exempelvis avlastningsmöbler. Hallen mynnar ut i vardagsrummet där den vackra fiskbensparketten badar i ljus från stora fönster. Här finns utrymme för en bekväm och mysig soffgrupp samt en matgrupp för minst fyra personer. Dubbeldörrar öppnar upp till den charmiga möblerbara balkongen där du kan njuta av solens strålar under fina dagar.

Det moderna köket är elegant utrustat med integrerade vitvaror i form av diskmaskin, ugn, spis, kyl/frys och kaffemaskin. Arbetsytorna är generösa och skapar en idealisk plats för matlagningsentusiaster. Det mysiga sovrummet har plats för en 1,60 meter bred säng. Med möjlighet att utnyttja rummets höjd för hyllplan eller andra förvaringsalternativ blir detta trivsamma sovrum både praktiskt och funktionellt. Det rara utrymmet skapar ett angenämt krypin för god natts sömn.

BRF Solstugan i Fredhäll, bildad 2010, upplåter 37 bostadsrätter och en hyresrätt i en äkta förening med äganderätt till marken. Föreningen har även två lokaler som hyrs ut och bidrar till intäkter samt 1 hyresrätt. Medlemmarna kan utnyttja en välutrustad tvättstuga, ett cykelförråd och den trevliga gården.

Fredhäll är en stadsdel med nära till parker och klippbad. Beläget på Kungsholmen, avgränsat av Tranebergssund och Essingefjärden, erbjuder Fredhäll vackra strandpromenader och mysiga restauranger. Samtidigt finns ett rikt kulturliv i närområdet med konstgallerier och caféer. Här bor du med en pizzeria väldigt bekvämt placerad i samma hus. När man är fikasugen finns riktigt charmiga Fredhälls Fikarum bara två hus bort. Alldeles runt hörnet från Rålambsvägen 69 ligger det välkända Fredhällsbadet där det badas året runt, under soliga sommardagar såväl som friska vinterdagar.

Med fem minuters promenad når du Kristinebergs tunnelbanestation, varifrån Gröna linjen tar dig in mot T-Centralen. Från Fredhäll och närliggande området går även flera busslinjer så du tar dig enkelt runt i staden.

Bostaden har allt för trivas både gott och länge. Välkomna på visning!

Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rålambsvägen 69, Såld i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad