Såld

Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Rålambsvägen 12B, 6 tr

Slutpris: 9 150 000 kr

Rålambsvägen 12B, 6 tr

Högst upp med utsikt och inglasad balkong!

Inglasad balkong // Högst upp med utsikt över trädtopparna // Gäst WC Välplanerad och genomgående lägenhet // Rikligt ljusinsläpp // Fritt läge // Bra förvaring // Fullt utrustat kök // Gäst-WC // Två stora garage i huset // Nära till tunnelbana, bussar och all service // Bastu i föreningen

Välkommen till denna väldisponerade bostad högst upp i huset med utsikt över trädtopparna! Bostaden bjuder på en inglasad balkong, som förlänger balkongsäsongen. Generösa fönsterpartier skapar ett rikligt ljusinsläpp i hela bostaden! Interiörmässigt, så bor du med ett stilrent kök i vitt, som är fullt utrustat. Vidare ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Givetvis finns det en gäst-wc också. Fyra bra sovrum varav flera rymmer en dubbelsäng. Du har mycket bra förvaring genom flertalet garderober och en praktisk klädkammare.

I Brf Taffelberget bor du enkelt och bekvämt. Entrén är barnvagnsvänlig utan trappor och hissen är rymlig. Föreningen är dessutom väldigt välskött och har under åren gjort om lokaler till bostäder för att så sätt sänka sin belåning rejält. Föreningen äger marken till fastigheten och har en väl tilltagen kassa samt mycket bra lokalintäkter.

Lugnt toppläge på Kungsholmen med närhet till shopping, vatten och grönska. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv på kort gångavstånd. Alldeles intill finns all upptänklig service som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Fridhemsplan och Västermalmsgallerian nås på kort avstånd. Även trendiga Hornstull finns på nära avstånd över bron. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana, Thorildsplan är närmast. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan i området. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rålambsvägen 12B, 6 tr, Såld i Kungsholmen - Marieberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad