Till salu

Huddinge

Rådsvägen 5C

  • price tag icon 900 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 495 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 21,2 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 900 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959-1960
Rådsvägen 5C

Låg avgift 900 kr - Nära till kommunikationer - Stabil förening med endast 1541 kr lån/kvm - Välplanerad

Perfekt etta med låg avgift! Kvadratsmart bostad med härligt ljusinsläpp från stort fönster. Bostaden disponerar ett lättmöblerat allrum där både matplats, mediamöbel, säng och bokhyllor får plats. I bostaden finner ni även ett helkaklat rymligt badrum och ett välutrustat kök med spis, ugn, kyl/frys. Belägen i en stabil och populär förening med endast 1541 lån/kvm. BRF Rådet är en välskött, stabil och lågt belånad förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller tvättstuga, relaxavdelning, gym, grovsoprum, grillplats, lekplats och en trevlig innergård. Här bor du på ett av Huddinges mest eftersökta lägen med direkt närhet till stora grönområden samtidigt som det endast är några minuter till Huddinge Centrum. Goda kommunikationer med busslinjer och pendeltåg som tar dig in till Stockholm city på endast 15 min.

Varmt välkommen på visning!
Med vänlig hälsning,
Emma Strindin, Widerlöv

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Rådsvägen 5C, Till salu i , Huddinge
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad