Såld

Vasastan, Stockholm

Rådmansgatan 77, 3tr

Slutpris: 3 830 000 kr

Rådmansgatan 77, 3tr

Yteffektiv minitvåa med sekelskiftescharm på toppläge!

Välkommen till en ytterst välplanerad och stilfull minitvåa belägen i vacker sekelskiftesfastighet anno 1876. Här bor du på attraktiva Rådmansgatan med närhet till restauranger, caféer och goda kommunikationer!

- Yteffektiv
- Sekelskifte
- Rikligt ljusinsläpp
- Originaldetaljer
- Bra förvaring
- Vacker fastighet
- Välskött förening
- Attraktivt område
- Goda kommunikationer

Ett perfekt boende för såväl singeln som paret - mycket smart planerad där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Vackra sekelskiftesdetaljer som återfinns i ljusa trägolv, stora fönster med djupa nischer och generös takhöjd ger härlig atmosfär. Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord och mediamöbel. Den öppna lösningen med det stilrena köket skapar utrymme för ett matbord med plats för middagar och mingel. Sovrum med plats för säng och sidobord, helkaklat badrum och hall med god förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Ytterligare förvaring i en stor klädkammare och extern förvaring i ett rymligt källarförråd.

På Rådmansgatan 77 bor du med ett toppläge i hjärtat av Vasastan med grönområden i Vasaparken, Tegnerlundén och Observatorielunden inom kort avstånd. I området finns flera restauranger, caféer och livsmedelsbutiker däribland välsorterade Hemköp Wasahallen inom några minuters promenad. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Ypperligt läge med närhet till Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan och Karolinska Institutet. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer vid Odenplan. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på behagligt promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rådmansgatan 77, 3tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad