Såld

Östhammar, Östhammar

Rådmansgatan 27

Slutpris: 5 700 000 kr

Rådmansgatan 27

Omsorgsfullt renoverad villa från 1910 med vackra trägolv, eldstäder och bergvärme!

Mycket omsorgsfullt renoverad villa från 1910 med vackra trägolv, eldstäder och bergvärme! Kvaliteten på det här huset bör upplevas på plats, med sin känsla av gammal charm kombinerat med nyskick vad gäller utförande på golv, väggar och tak! Se bifogat dokument för samtliga renoveringar.

Trevligt och barnvänligt kvarter med närhet till vattnet vid Östhammarsfjärden. Huset har omsorgsfullt renoverats i gammal stil. Här finns härliga sällskapsrum med högt i tak och spröjsade fönster med djupa nischer, vackra trägolv samt två kakelugnar och en vedspis. Låg driftkostnad tack vare bergvärme.

Planlösningen på entréplan erbjuder en rymlig och välkomnande hall, ett badrum med dusch, stort kök med matplats och vedspis, matrum och vardagsrum i fil med kakelugn, ett stort arbetsrum/sovrum samt tvättstuga med groventré. På övre plan finner ni en möblerbar hall med utgång till balkong, stor wc, tre sovrum med bra förvaring varav det ena har ingång till ett härligt burspråk med fönster åt tre väderstreck och ett annat har en fin kakelugn (ej provtryckt / ej i bruk).

Stor och lättskött trädgårdstomt som är helt insynsskyddad när häcken är grön. Uthuslänga om cirka 60 kvm i fint skick med gäststugedel, snickarverkstad, matkällare och ett enkelt garage. Utöver detta finns också en bra vedbod om cirka 20 kvm.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rådmansgatan 27, Såld i Östhammar, Östhammar Planlösning från Rådmansgatan 27, Såld i Östhammar, Östhammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad