Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 80

  • price tag icon 3 083 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 595 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 083 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Råbyvägen 80

Modern och ljus lägenhet med balkong!

Välkommen till denna moderna 1:a med tilltalande planlösning! Här bor du i en lägenhet med genomgående hög standard och med en stor och trivsam balkong! Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i garderober, kök med hög standard och delvis öppen planlösning till vardagsrummet vilket ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. I vardagsrummet finns en sovalkov som lätt kan skärmas av bakom draperi i tak. Slutligen finns badrummet med fina materialval som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare! Lägenhetens ytskikt är stilrena med parkettgolv, nymålade väggar samt vitt kök med släta luckor.

Här bor du med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärnan och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Kort cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda samt goda busskommunikationer nära busshållsplats. Bra läge för dig som student som vill ha ett bekvämt boende med närhet till Universitetet och nationer!

Kontakta mäklaren vid intresse!

Intresseanmälan
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Råbyvägen 80, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad