Till salu

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 57H

2 500 000 kr
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 642 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015-2017
Råbyvägen 57H

Välplanerad fyra högst upp med ett ljust och fritt läge.

Välkommen till en mycket välplanerad fyra med ett högt, ljust och fritt läge och en balkong helt utan insyn.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring och ett generöst tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot ett fullt utrustat och stilrent kök. Vidare finns tre sovrum, god klädförvaring i garderober samt ett smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du bekvämt med hiss från markplan som även tar dig ner i källaren till det gemensamma garaget.

Föreningen som har ett gemensamt elavtal har nyligen installerat solceller på föreningens tak för att hålla kostnaderna nere för sina medlemmar. Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften och bilpool finns via M-bilpool.

Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Med närhet till nybyggda IFU-arena, UTK-hallen och Uppsala ishall är området lockande för den sportintresserade. Du har dessutom Uppsalas största köpcentrum på gångavstånd med affärer, restauranger, vårdcentral och all annan tänkbar service.
För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E:4an, eller till Resecentrum via busslinje 3.

Detta är en kommande försäljning och visningar planeras till senare i höst.

Välkommen att anmäla intresse redan nu.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Råbyvägen 57H, Till salu i Gränby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad