Såld

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 57F

Slutpris: 1 700 000 kr

Råbyvägen 57F

Hög standard, markplan med härlig uteplats!

Välkomna till en fräsch, funktionell 2:a om 65 kvm i entréplan med fransk balkong samt generös uteplats. Kök och vardagsrum i öppen lösning för att framhäva rymd samt gynna möblering; här ryms både soffgrupp och rejält matsalsbord. Rymligt sovrum med god klädförvaring. Hall med platsbyggd garderobslänga. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har en takhöjd om 2,5 meter och är inredd i äkta skandinavisk stil med vitmålade väggar, lackad trestavig ekparkett, badrum med vitt kakel som möter antracitgrått klinkergolv. Köksinredning i matt vitt.

Möjlighet att göra om lägenheten till en 3:a om så önskas, andra sovrummet blir då ca 9 kvm med kök/vardagsrum om 26 kvm.

Fastigheten byggdes klart under år 2017 med externa förråd som hör till varje bostad, in- och utvändig cykel- samt barnvagnsförvaring, parkering i garage och gemensamma innergårdar med grönska och grillar att nyttja.

Här bor du med ett perfekt läge; Nära till bekvämligheter och allt ni kan tänkas önska er med verksamma lokaler för affärer och service i flertalet av grannhusen. Bekvämt beläget mellan stadskärna och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Precis intill bostaden har du ICA nära, gym och restauranger. För den aktive finns UTK-hallen, Gränby ishall, Relitahallen, IFU-arena, trevliga promenadstråk etc ett stenkast ifrån bostaden. På gatan utanför finns busshållplats där du med enkelhet tar dig runt i staden.
För dig som pendlar med bil finns även E4-ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd och Uppsala Universitet finns på behagligt cykelavstånd.

TILLTRÄDE: Önskemål om tre månaders tillträde från kontraktsdatum, eller enligt ök.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råbyvägen 57F, Såld i Gränby, Uppsala Planlösning från Råbyvägen 57F, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad