Till salu

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 57A

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 14:00 - 14:30
  • price tag icon 6 121 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 595 000 kr
  • lamp and chair icon 3.5 rum och kök
area icon Yta
  • 78 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 121 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015-18
Råbyvägen 57A

Ljus och välplanerad 3,5a, belägen högst upp i hus med hiss!

Högst upp i huset, med ett ljust och fritt läge, har du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade 3.5a i nytt och modernt utförande! En perfekt planerad lägenhet med luftiga ytor i ett ljust och fint skick. Lägenheten är fördelar sig på en hall med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober och en klädkammare som rymmer mycket förvaring. Ett fullutrustat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en trevlig harmoni och ljus från alla fönster. Intill köksdelen rymmer en större matplats intill den franska balkongen och vardagsrumsdelen får plats med en större soffa. Två väl tilltagna sovrum varav det ena med utgång till balkongen med fri utsikt, riktad mot nordöst och föreningens innergård. Vidare finns ett smakfullt badrum med dusch, och tvättmaskin samt torktumlare. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett stort förråd på våningen ovanför. I avgiften ingår bl a vatten, bredband och kabel-tv!

I föreningen får du tillgång till bl a cykelförråd och varmgarage som du når direkt via hissen samt en bilpool där du kan hyra bil vid behov.
Här bor du med ett bekvämt läge mellan stadskärnan och Gränbystaden med all tänkbar service du kan önska. Vid Gränby hittar du även grönskande parkområden och 4H-gård. Precis utanför bostaden finner du bekvämligheten av närlivs och restauranger! Du kan med enkelhet ta dig till centrum med en kort busstur på ca 8 minuter från hållplatsen utanför huset. För dig som pendlar med bil finns även E4ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 21 juli, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Råbyvägen 57A, Till salu i Gränby, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad