Till salu

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 55F

  • price tag icon 3 446 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 650 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 446 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Råbyvägen 55F

Tvåa på våning 5 - modernt och fräscht

Välkommen till detta modernt inredda boende som ligger på våning 5 av 7 i en stilfull byggnad från 2017. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en ljus och inbjudande atmosfär.

Det rymliga sovrummet är utrustat med två garderober och har tillgång till en härlig balkong i söderläge. Det generösa badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme för extra komfort och praktiska lösningar i vardagen.

BRF Konstnären 1 erbjuder bekvämligheter som hiss från markplan, cykelförvaring och vindsförråd till sina medlemmar. Avgiften inkluderar bredband, el och IP-telefoni, vilket passar perfekt för både studenter, förstaköpare och de som arbetar hemifrån.

Området på Råbyvägen 55f kombinerar stadslivets bekvämligheter med närheten till naturen. Med Uppsala centrum inom bekvämt avstånd och grönområden och promenadstråk i närheten erbjuds en lugn och trivsam boendemiljö. För den som söker ett modernt och praktiskt boende med goda kommunikationer och bekvämligheter är denna lägenhet ett utmärkt val.

Intresseanmälan
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Råbyvägen 55F, Till salu i Gränby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad